Kapsejlads

Opdateret 31. maj 2017 af Lone Rubin

I sejlklubben Ebeltoft Vig sejles der kapsejlads hver tirsdag aften sommeren igennem, undtagen juli. I 2017 er der planer om at supplere med enkelte single-handsejladser om torsdagen. Dertil kommer nogle weekend kapsejladser.

Alle kan være med ,og det ville være skønt, om flere medlemmer ville deltage. Man kan godt prøve at sejle med uden målerbrev, dog højst en sæson. Vi finder på nettet et omtrentlig mål, der passer til din båd www.websejler.dk, hvis du ikke har et målerbrev.

Der er gerne en 10-20 både til start, men der er plads til mange flere, hvilket også ville give større muligheder for at inddele i retfærdige løb. Der er lavet forskellige baner på Vigen.

Bådene opdeles i flere løb som startes forskudt. I år er der skippermøde om tirsdagen kl. 18.00.

Alle er meget velkomne, og vi plejer at råhygge os i klubhuset efter sejladserne med lidt mad og en øl eller sodavand. Du kan se lidt billeder og finde banekort her. Vil du vide mere, kan du kontakte kapsejladsudvalget. For eksempel

Martin Sundberg tlf.: 2966 1795

Nyt omkring kapsejlads

Opdateret 13. April af Søren

Nu har tirsdagssejladserne fået deres egen side. Klik her for at komme til den.  Det nye banekort ligger klar nu. Det vil være en god ide at tage en udskrift med til introaftenen.

Spilersejlads

Spileren er sat!