Vild med Vand Ebeltoft

Få en venskabsbåd og få en sejltur på vandet, kom til foredrag, prøv en kajak, oplev saunaen i vinterbadeklubben eller vær med til krabbevæddeløb i havnen.

Vild med Vand Ebeltoft giver borgerne en masse gratis oplevelser på havnen hele året.

SE AKTUELT PROGRAM

Sejlklubben Ebeltoft Vig er selvfølgelig med sammen med en række andre foreninger og interessenter.

Samarbejdet støttes af det landsdækkende projekt ”Vild med Vand”, som Dansk Sejlunion og Foreningen af Lystbådehavne i Danmark står bag - støttet af Nordea-fonden med otte mio. kroner.

Mange gratis aktiviteter

Målet er at åbne havnene op og gøre dem til lokale samlingspunkter for oplevelser, fællesskab og vandaktiviteter af enhver art. Ebeltoft Skudehavn blev i februar 2016 havn nr. 40, som er med fra år et. I løbet af to år forventes 100 havne at deltage. Planen er at alle havnene i Ebeltoft skal være med.

Havnene forpligter sig til hvert år at arrangere en "Havnens Dag", som bliver 9. juni 2018. Cirka 1.500 mennesker har lagt vejen forbi havnen de sidste to år, hvor de bl.a. fangede krabber, snorklede, vinterbadede, kom ud at sejle i joller og større både, besøgte både, hørte musik, smagte på tang mv. 10 foreninger bidrog til programmet. En del af dem vil i løbet af året desuden tilbyde regelmæssige aktiviteter, der er åbne for et bredt publikum.

Få roret i egen hånd. Prøv at sejle en optimistjolle. Billedet er fra Havnens Dag 2016.

Havnens Dag lørdag 9. juni

Kom til Havnens Dag lørdag 9. juni 2018
Diverse foreninger, biblioteket og Nationalpark Mols Bjerge sikrer oplevelser for alle.

Sejlklubben Ebeltoft Vig er selvfølgelig også med:

• Vores sejlerbørn hjælper andre børn i gang med at fiske krabber
  • Familier kan prøve at sejle jolle eller stand up paddling.
  • Få en kop kaffe på en åben båd og se, hvordan vi har indrettet os i det flydende sommerhus.
  • Eller sejl en times tid ud på vandet med vores sejlerskole.

Se hele programmet her.

Du kan læse mere om de gratis aktiviteter på www.vildmedvand.dk/ebeltoft

MP Advokater