Vild med Vand Ebeltoft

Få en venskabsbåd og få en sejltur på vandet, prøv en kajak, oplev saunaen i vinterbadeklubben eller vær med til krabbevæddeløb i havnen.

Vild med Vand Ebeltoft giver borgerne en masse gratis oplevelser på havnen hele året.

Sejlklubben Ebeltoft Vig er selvfølgelig med sammen med en række andre foreninger og interessenter.

Samarbejdet støttes af det landsdækkende projekt ”Vild med Vand”, som Dansk Sejlunion og Foreningen af Lystbådehavne i Danmark står bag - støttet af Nordea-fonden med otte mio. kroner.

Mange gratis aktiviteter

Målet er at åbne havnene op og gøre dem til lokale samlingspunkter for oplevelser, fællesskab og vandaktiviteter af enhver art. Ebeltoft Skudehavn blev i februar 2016 havn nr. 40, som er med fra år et. I løbet af to år forventes 100 havne at deltage. Planen er at alle havnene i Ebeltoft skal være med.

Havnene forpligter sig til hvert år at arrangere en "Havnens Dag", som bliver 10. juni 2017. Cirka 1.500 mennesker lagde vejen forbi havnen sidste år, hvor de bl.a. fangede krabber, snorklede, vinterbadede, kom ud at sejle i joller og større både, besøgte både, hørte musik, smagte på tang mv. 10 foreninger bidrog til programmet. En del af dem vil i løbet af året desuden tilbyde regelmæssige aktiviteter, der er åbne for et bredt publikum.

Få roret i egen hånd. Prøv at sejle en optimistjolle. Billedet er fra Havnens Dag 2016.

Havnens Dag 10. juni kl. 10-16

Kom til Havnens Dag lørdag 10. juni 2017 kl. 10-16. Otte foreninger, biblioteket og Nationalpark Mols Bjerge sikrer oplevelser for alle.

Sejlklubben Ebeltoft Vig er selvfølgelig også med:

• Vores sejlerbørn hjælper andre børn i gang med at fiske krabber
  • Familier kan prøve at sejle jolle eller stand up paddling.
  • Få en kop kaffe på en åben båd og se, hvordan vi har indrettet os i det flydende sommerhus.
  • Eller sejl en times tid ud på vandet med vores sejlerskole.

Se hele programmet her.

For detaljerede aktivitetsbeskrivelser, se www.vildmedvand.dk/ebeltoft

Vind et gavekort

Få nyheder om Vild med Vand aktiviteter i Ebeltoft og vind et gavekort til mad på Café Moeslund på 300 kr. Alle, der er tilmeldt listen senest 11. juni 2017, deltager i lodtrækningen. Vinderen får direkte besked.

Skriv dig op til Vild med Vand nyhedsbreve

I Vild med Vand regi tilbyder sejlklubben desuden disse gratis aktiviteter i sommeren 2017:

• Få en venskabsbåd og kom ud at sejle mindst to gange i løbet af sommeren.

• Kom og sejl kapsejlads med vores "professionelle" besætninger. Tirsdag aften kl. 18 i klubhuset. De første tre gange er gratis og uforpligtende. (Vi sejler ikke i juli)

• Sejl optimistjolle, Yngling eller Zoom med ungdomsafdelingen. Hver onsdag kl. 17-19. De første tre gange er gratis.

• Gratis sejlerskole onsdagene 16., 23. og 30. august. Mere info senere.

Zacher Advokater