Nyt i sejlklubben: Stand Up Paddling

Få motion ude i naturen på en sjov og anderledes måde. Siden august 2017 har Sejlklubben Ebeltoft Vig tilbudt Stand Up Paddling.

Målet med at starte SUP er at tiltrække nye målgrupper til klubben og dermed få en ny platform for rekruttering til sejlsport - samt at give medlemmer muligheder for flere forskellige typer aktiviteter på vandet.

SUP for voksne medlemmer

Vi starter ny sæson til maj.

Når man har gennemført et aftenkursus, får man et diplom, og man får lov til at låne et af sejlklubbens 8 SUP-boards på tidspunkter, hvor de ikke bruges til klub-aktiviteter (dog højst 8 timer ad gangen). Medlemmer, der har gennemgået kurset, kan også aftale at mødes en gang om ugen for at fortsætte aktiviteten.

Har du lyst til et introkursus, så du kan låne boards. Eller har du lyst til at blive instruktør og starte et egentligt klubhold, så send en mail til lone_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.lonerubin.dk

Vi har også SUP for børn og unge. Læs mere om Sejlads, SUP og sjov

Med på tur

Vi kan desuden tage nogle af de oppustelige boards med til fx Tunøtræf, hvor vi kan lave stafetter og andre sjove ting.

Tak for støtte

Vores nye SUP-aktivitet er fuldt finansieret ved hjælp af støtte fra fonde mv. Vi har fået støtte svarende til en værdi af cirka 90.000 kroner fra Syddjurs Kommunes udviklingsfond, Nationalpark Mols Bjerge, Fonden Østdjursland, Friluftsrådet, Vild med Vand og TrygFonden. Og så har vi som sædvanligt fået nogle særdeles gode priser fra Lindberg Sport. Vi har fået gode råd og vejledning om projektbeskrivelse og ansøgning fra Dansk Sejlunion.

Vi har fået råd til i alt 8 SUP-boards, 10 våddragter, 45 svømme- og redningsveste i forskellige størrelser samt 4 vandkikkerter, rejenet mv. Desuden har vi fået finansieret uddannelse af 4 instruktører. Vi har ikke fået støtte til så mange våddragter, som vi kunne ønske os, så hvis der blandt medlemmerne er nogle, der ligger inde med en aflagt våddragt i børne- eller voksenstørrelse, så tager vi gerne imod!

Zacher Advokater