Nyt i sejlklubben: Stand Up Paddling

Få motion ude i naturen på en sjov og anderledes måde. Fra august 2017 kan Sejlklubben Ebeltoft Vig tilbyde Stand Up Paddling.

Målet med at starte SUP er at tiltrække nye målgrupper til klubben og dermed få en ny platform for rekruttering til sejlsport - samt at give medlemmer muligheder for flere forskellige typer aktiviteter på vandet. 

2017 er et projektår

2017 er et projektår, hvor vi prøver nogle forskellige ting af og gør os nogle erfaringer med hensyn til tilbud og vilkår for brug og udlån. De endelige vilkår for udlån af SUP-udstyr til medlemmer bliver først vedtaget med virkning fra sommeren 2018. 

Familieaktivitet onsdag aften

I første omgang bruger vi de nye SUP brædder til at rekruttere børn og unge og deres familier til vores ungdomsafdeling. 

Børn fra 5-års alderen og deres familier sejler jolle, SUP-surfer, bader, fanger krabber, studerer livet i vandet, leger og alt muligt andet, og de står selv for mad og fællesspisning onsdag aften. Vi har fået uddannet fire instruktører, som står for aktiviteten. Vi har allerede hørt flere forældre spørge nysgerrigt til, hvordan de evt. selv kan lære at sejle…

Læs mere om Sejlads, SUP og sjov. Eller se vores flyer.

SUP for voksne medlemmer

I august 2017 tilbyder vi et mini aftenkursus til medlemmer af sejlklubben. Du kan deltage i Sejlklubben Ebeltoft Vigs SUP-kursus en af de følgende to dage:

  • Mandag den 7. august kl. 18-20.30 
  • Torsdag den 17. august kl. 17-19.30

Mødested: Klubhuset Bundstokken, Skudehavnen 2A

Pris og tilmelding: Det er gratis og kun for medlemmer. Da sæsonen er så fremskreden, tilbyder vi medlemskab fra kursusstart til 1. marts til halv pris, dvs. 350 kroner pr. person. Tilmelding via dette link. Udfyld med navn mv. og sæt flueben i "halv sæson voksne" og indbetal herefter 350 kr. til klubbens konto og angiv dit navn. Kontonummer: 9360-0010878012. Læs mere om fordelene ved at være medlem

Når man har deltaget, får man et diplom, og man får lov til at låne et af sejlklubbens 8 SUP-boards på tidspunkter, hvor de ikke bruges til klub-aktiviteter (dog højst 8 timer ad gangen). Deltagerne kan også aftale at mødes en gang om ugen for at fortsætte aktiviteten.

Har du lyst til at blive instruktør og starte et egentligt klubhold, så send en mail til lone_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.lonerubin.dk

Med på tur

Vi kan desuden tage nogle af de oppustelige boards med til fx Tunøtræf, hvor vi kan lave stafetter og andre sjove ting.

Tak for støtte

Vores nye SUP-aktivitet er fuldt finansieret ved hjælp af støtte fra fonde mv. Vi har fået støtte svarende til en værdi af cirka 90.000 kroner fra Syddjurs Kommunes udviklingsfond, Nationalpark Mols Bjerge, Fonden Østdjursland, Friluftsrådet, Vild med Vand og TrygFonden. Og så har vi som sædvanligt fået nogle særdeles gode priser fra Lindberg Sport. Vi har fået gode råd og vejledning om projektbeskrivelse og ansøgning fra Dansk Sejlunion.

  

 

Vi har fået råd til i alt 8 SUP-boards, 10 våddragter, 45 svømme- og redningsveste i forskellige størrelser samt 4 vandkikkerter, rejenet mv. Desuden har vi fået finansieret uddannelse af 4 instruktører. Vi har ikke fået støtte til så mange våddragter, som vi kunne ønske os, så hvis der blandt medlemmerne er nogle, der ligger inde med en aflagt våddragt i børne- eller voksenstørrelse, så tager vi gerne imod!

 

Tak til sponsorerne:
Alt til sejleren
Zacher Advokater