Kurser i Sejlklubben Ebeltoft Vig 2017

Sejlerskolen: Lær at sejle kølbåd

Lær at sejle med Sejlklubben Ebeltoft Vig.

Pris: 350 kr. + ca. 100 kr. til materialer
Kurset er kun for medlemmer. Se hvordan du bliver medlem

Hvornår: Introaften onsdag 26. april 2017 kl. 18 i klubhuset Bundstokken, Skudehavnen 2A. Herefter hver onsdag kl. 18-21.30(ca.) frem til sept./okt. Ingen undervisning i juli.

Tilmelding via dette link.

Hvad: Når vejret tillader det, sejler vi på vandet, hvor du lærer alt fra at sætte sejl, lave mand-over-bord manøvre til at pejle et sømærke og styre båden sikkert i havn. Vi bruger primært undervisernes egne kølbåde, men kan også finde på at bruge klubbens joller og Ynglinge. Det kan ske, at det blæser for meget til at sejle ud. Så bliver vi i havnen og gennemgår forskellige andre funktioner og kvalifikationer, man har brug for, når man sejler. Det kan for eksempel være sikkerhed, sejladsplanlægning, motorlære eller blot at fortøje skibet sikkert.

Ekstra fordele: Som medlem af sejlklubben kan du deltage i kapsejladser om tirsdagen, deltage i fællesspisninger, fester og udflugter til Tunø og Samsø samt adgang til at leje klubhuset på attraktive vilkår. Medlemmer får desuden magasinet "Sejler", som Dansk Sejlunion udgiver 4 gange om året. Når du har gennemført sejlerskolen på tilfredsstillende vis, kan du få adgang til gratis at sejle Ynglingene gennem resten af sæsonen.

Undervisere: De fire erfarne skippere, Finn Fink, Ib Sørensen, Kaj Larsen og René Greil underviser på kurset i deres egne sejlbåde. De er både dygtige og fulde af historier, så det bliver ikke kedeligt!

Yderligere info: Kaj Larsen, tlf.: 20 67 11 84

.

Kursus i duelighed

Vi mangler desværre en underviser for sæsonen 2017-18. Hvis du hører om nogen, så giv bestyrelsen besked.

Forårsklargøring og rigning

Alle er velkomne - også selvom man ikke har været med fra begyndelsen.

Hvornår: Tre onsdage kl. 18-21, første gang 5. april. (dog ikke i påskeferien)

Hvad: Lær, hvordan man klargør en mindre sejlbåd, søsætter den og rigger den til, så den bliver sejlklar. Sejlklubben ejer to Ynglinge, som vi under kyndig vejledning skal have bundmalet og shinet op til den nye sæson. Er du nybagt bådejer, kan du deltage med egen båd og få kyndig vejledning til arbejdet.

Pris: Kurset er gratis for medlemmer. Det koster 700 kr. at være medlem i en hel sæson.

Ekstra fordele: Har du gennemført den praktiske sejlerskole på tilfredsstillende vis, eller kan du allerede sejle, kan du få adgang til gratis at sejle Ynglingene gennem hele sæsonen. Du er samtidig medlem af sejlklubben og kan deltage i kapsejladser om tirsdagen, deltage i fællesspisninger, fester og udflugter til Tunø og Samsø samt adgang til at leje klubhuset på attraktive vilkår. Medlemmer får desuden magasinet "Sejler", som Dansk Sejlunion udgiver 4 gange om året.

Undervisere: Den garvede søulk Therkild Nielsen stiller sin viden og mangeårige erfaring til rådighed. Han er også fuld af historier, så det bliver ikke kedeligt! Har du spørgsmål om kurset så send en mail til Therkild Nielsen

Tilmelding: Via dette link eller mød op på havnens vinterplads.

Zacher Advokater